100% op maat gemaakt
Onderhoudsvrij
Binnen 2 uur geïnstalleerd
4.7/5.0

Trapspin, wat is het eigenlijk?

De trapspin is essentieel voor een nauwkeurige traprenovatie. Deze spin-achtige tool met zes meetpunten wordt op de traptreden geplaatst om exacte afmetingen te verkrijgen. Met het handige schroefmechanisme zet je de poten stevig vast, waarna je de maten moeiteloos overbrengt op nieuwe overzettreden. Zo verloopt je traprenovatie vlekkeloos en krijg je een prachtig resultaat. De trapspin van Renolijn kost slechts € 49,95.

In je traprenovatieproject speelt de trapspin een cruciale rol. De trapspin is vergelijkbaar met een echte spin en heeft dus ook meerdere ‘poten’. De trapspin wordt op de traptreden geplaatst om nauwkeurige metingen te verkrijgen. Het is essentieel om de exacte afmetingen van je traptreden te krijgen, zodat je de juiste lengte, hoogte, diepte en breedte van de overzettreden kunt bepalen. Met behulp van een trapspin kun je er zeker van zijn dat je traprenovatie tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Ontdek de veelzijdige trapspin van Renolijn, ontworpen met zes meetpunten om het meten van alle aspecten van de traptrede eenvoudig en nauwkeurig te maken. Met het handige schroefmechanisme kun je de poten stevig vastzetten, waardoor je de exacte maten moeiteloos kunt overbrengen op de nieuwe overzettreden. Een snelle markering en je kunt met het zagen aan de slag! De trapspin van Renolijn is € 49,95 en je bent verzekerd van een prachtig eindresultaat voor je traprenovatie!

In onderstaand stappenplan vertellen we je hoe je met behulp van een trapspin je trap kan inmeten:

1. Plaats de trapspin op een van de tredes van je trap

2. Verschuif de poten van de trapspin naar de hoeken van de tredes om de exacte maten op te meten

3. Zet de trapspin stevig vast in de opgemeten stand

4. Plaats de trapspin nu op de nieuwe overzettrede. Zaag de nieuwe traptrede af volgens de opgemeten maten

6. Controleer vervolgens of de nieuwe trede perfect past

7. Herhaal deze stappen voor elke traptrede totdat de volledige traprenovatie is voltooid

Met deze eenvoudige stappen en de trapspin als je meetassistent, kun je ervoor zorgen dat je traprenovatieproject vlekkeloos verloopt en een prachtig resultaat oplevert.