100% op maat gemaakt
Onderhoudsvrij
Binnen 2 uur geïnstalleerd
4.7/5.0

Een nieuwe look zonder gedoe: Traprenovatie

Als het aankomt op het renoveren van trappen, is Renolijn uit Zwolle dé naam om te onthouden.

Een nieuwe look zonder gedoe: Traprenovatie met Renolijn

Als het aankomt op het renoveren van trappen, is Renolijn uit Zwolle dé naam om te onthouden. Geen gedoe met hak- en breekwerk maar wel een trap die eruitziet alsof hij rechtstreeks uit een interieurmagazine komt. Hoe gaat zo'n traprenovatie met overzettreden in zijn werk? We nemen je stap voor stap mee in het proces.

Stap 1: Ontdek de mogelijkheden met de configurator

Voordat je besluit om je trap te renoveren, wil je natuurlijk weten welke mogelijkheden er zijn en wat het gaat kosten. Maak gebruik van de handige configurator op www.renolijn.nl. Hier kun je niet alleen de kosten berekenen maar ook de verschillende opties ontdekken. Kies de kleur die bij jouw stijl past en geef je trap een geheel nieuwe uitstraling.

Stap 2: Bestel gratis samples voor de perfecte keuze

Een kleur op een computerscherm kan er in het echt anders uitzien. Daarom biedt Renolijn de mogelijkheid om gratis samples te bestellen. Kies uit laminaat of massief eiken en ontvang drie gratis proefstukjes van de beschikbare kleuren. Leg ze naast elkaar en beoordeel niet alleen de kleur maar ook de dikte van het materiaal en de kwaliteit. Zo kun je de juiste keuze maken voor jouw traprenovatie.

Stap 3: Ontvang een factuur en plan samen met Renolijn het inmeten

Heb je de perfecte keuze gemaakt? Dan ontvang je een factuur en wordt er een afspraak gemaakt voor het inmeten van je trap. Renolijn maakt gebruik van de innovatieve Robot Reno, die elke trapnauwkeurig opmeet. De gegevens van je trap worden direct naar de fabriek gestuurd.

Stap 4: Op maat gemaakte treden

In de fabriek worden de traptreden opmaat gemaakt op basis van de verzamelde gegevens. Dit zorgt ervoor dat de treden perfect passen en klaar zijn voor installatie.

Stap 5: Vakkundige installatie zonder gedoe

Het grote moment is aangebroken! Renolijn komt terug om de trap te renoveren. Dankzij de op maat gemaakte treden kost het slechts enkele uren om de treden te lijmen en te kitten. Geen langdurige verbouwing maar wel een trap die er als nieuw uitziet.

Wil je jouw trap ook transformeren met Renolijn? Neem dan telefonisch contact op en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen. Geef je trap de aandacht die hij verdient en geniet van een vernieuwde uitstraling in huis, zonder het gedoe van traditionele renovaties. Renolijn maakt traprenovatie eenvoudig, betaalbaar en stijlvol.