100% op maat gemaakt
Onderhoudsvrij
Binnen 2 uur geïnstalleerd
4.7/5.0

Over Renolijn

Maak kennis met Renolijn. De specialist in traprenovaties!

Hoe het begon

Renolijn is opgestart als productlijn van Trappenfabriek Vos uit Zwolle. Trappenfabriek Vos heeft al bijna 40 jaar ervaring in het produceren, leveren en monteren van houten trappen. De trappen van Vos worden geleverd aan aannemers en particuliere, voor zowel seriematige woningbouw als de enkele woningen en villa’s. 

Trappenfabriek Vos heeft al jaren een eigen lijn met onderhoudsvrije en slijtvaste traptreden, de Decolijn. Met traprenovatie willen we zo ook bestaande houten trappen voorzien worden van een frisse nieuwe look.

Met Renolijn biedt Trappenfabriek Vos een compleet aanbod voor huiseigenaren die hun bestaande trap willen opfrissen.

Traprenovatie

Bij Renolijn bieden we traprenovatie aan in twee smaken, je kunt bij ons zelf kiezen. 

De eerste optie is om de benodigde materialen zoals overzettreden, stootborden en lijm in onze webshop te bestellen. Wij zorgen dat alles snel, netjes en compleet wordt afgeleverd. Vervolgens is het aan jou. Je meet, maakt en installeert de trap helemaal zelf. Uiteraard bieden we heldere montage video’s waardoor je eenvoudig kunt inschatten of dit iets voor jou is.

Zie je het niet zitten om de trap zelf te installeren, dan kunnen wij dat uiteraard voor je doen. De tweede optie is dat onze vakmensen de trap meten, frezen én installeren voor je. Dankzij onze efficiënte manier van werken, kun je vaak binnen twee weken na de eerste afspraak al genieten van je nieuwe trap. En de installatie is vaak al binnen twee uur gedaan!

No items found.