100% op maat gemaakt
Onderhoudsvrij
Binnen 2 uur geïnstalleerd
4.7/5.0

De 5 voordelen van traprenovatie

Ontdek de voordelen van traprenovatie en ga direct aan de slag met het renoveren van jouw trap!

1. Make-over van je woning

Door je trap te renoveren krijgt je woning een heel ander uiterlijk. Bij ons kun je zelf je trap samenstellen. Weet je niet precies welke stijl je wilt aanhouden? Dan kan de eerste stap het aanvragen van gratis samples zijn. Heb je al een beter beeld van jouw droomtrap? Dan kun je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen met één van onze adviseurs. In dit gesprek worden je wensen besproken en ontvang je direct een indicatie van de kosten.

Vrijblijvend adviesgesprek

2. Meerwaarde voor je huis

Een traprenovatie zorgt niet alleen voor een frisse uitstraling, maar je woning wordt er ook direct meer waard van. Het is zonde om een lelijke trap in je woning te hebben die afbreuk doet aan de rest van de sfeer en het interieur. Waar je huidige trap waarschijnlijk een doorn in het oog is, zal je trap na renovatie weer een frisse look hebben.

Aangezien de trap vaak vanuit de entree van de woning zichtbaar is, krijg je zo bij binnenkomst direct een heel ander gevoel bij je woning. De investering voor traprenovatie is het zeker waard als we kijken naar de waardevermeerdering van jouw woning.

3. Het kost weinig tijd

Door onze unieke werkwijze kunnen wij jouw trap snel renoveren. De installatie van de trap kost slechts 2 uur! Dit komt omdat wij alle materialen die nodig zijn voor jouw traprenovatie in onze eigen fabriek op maat zagen. Hierdoor hoeven wij op de dag van montage alleen maar te monteren. Mocht je twee trappen willen renoveren, dan is dit zeker mogelijk. Dit kan op dezelfde dag gedaan worden. Dit maakt het renoveren van een tweede trap in verhouding goedkoper. 

Wij zagen onze materialen dus vooraf aan de montage op maat. Dit betekent dat je geen last hebt van rommel in en rondom je huis.

4. Geen hak en breekwerk

Bij het installeren van een compleet nieuwe trap komt er veel rotzooi bij kijken. Gelukkig is dit bij traprenovatie niet het geval. De traptreden en stootborden zijn vooraf al op maat gezaagd en hoeven tijdens de montage alleen nog meer gemonteerd te worden. Prettig voor jezelf én je buren!

5. Het is goedkoop

Een traprenovatie kost gemiddeld 2.200 euro. Hier gaan we ervan uit dat je de trap laat renoveren. De kosten zijn afhankelijk van de keuzes die je maakt. Heb je een open trap, gesloten trap of een trap met één of twee kwarten? De kosten voor traprenovatie zijn niet laag, maar de kosten voor een compleet nieuwe trap liggen nog een stuk hoger. Je kunt hier denken aan minimaal 3.000 euro. Traprenovatie is zoals hierboven genoemd ook een investering in je woning. De komende jaren heb je er in ieder geval geen omkijken meer naar.

Ben je zelf handig? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf traprenovatie uit te voeren. De kosten zijn dan tussen 750 en 2.000 euro. Dit is afhankelijk van het soort trap.

Overtuigd?

Neem contact met ons op via een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek bespreken we jouw wensen voor een droomtrap en geven je direct een indicatie van de kosten. Via de onderstaande knop vraag je eenvoudig een gesprek aan.

Vrijblijvend adviesgesprek