100% op maat gemaakt
Onderhoudsvrij
Binnen 2 uur geïnstalleerd
4.7/5.0

Creëer sfeer in je interieur met trapverlichting van Renolijn

Sfeer creëren in je interieur wordt vaak gedaan met accessoires en andere kleurtjes op de muur. Wat veel mensen echter vergeten is dat verlichting ook een belangrijke factor is voor het sfeervol maken van je hal. Aangezien je traponderdeel is van je interieur, is trapverlichting een sfeervolle toevoeging. In onderstaande blog geven we je alle ins en outs voor het installeren van LED-verlichting in je trap.

Trapverlichting kan op twee verschillende manieren worden gebruikt. Namelijk als functionele verlichting, waarbij de verlichting ervoor zorgt dat je bijvoorbeeld in het donker kan zien waar je loopt. Daarnaast kan de verlichting ook worden gebruikt als sfeerverlichting in je hal.

Bij Renolijn heb je keuze uit trapverlichting en trapverlichting met sensor. De meeste klanten zijn enthousiast over trapverlichting omdat:

-         Het voor veiligheid zorgt

-         Het ziet er modern en sfeervol uit

-         De sensor voorziet gemak

-         Het is energie zuinig want je maakt gebruik van LED-verlichting

Renolijn biedt LED strips aan. LED-verlichting heeft een veel lager verbruik dan normale verlichting. Met LED ben je dus duurzaam bezig en hoef je je niet druk te maken om een hoge energierekening als je de verlichting langer aan laat staan voor de sfeer.
Omdat er gewerkt wordt met strips is het mogelijk om een schakelaar toe te voegen. Op deze manier is het mogelijk om handmatig de verlichting aan te zetten, zodat je altijd kan genieten van je sfeervolle trap wanneer het donker is. Verder kan je LED strips zelf knippen en verlengen, waardoor je bijvoorbeeld een bredere trap kan voorzien van trapverlichting.

Een toevoeging aan je LED strips is een sensor. Met deze sensor kan je twee dingen instellen. Je stelt de tijd in wanneer de verlichting moet branden. Of je stelt in dat de verlichting aan gaat wanneer je over de trap loopt.

Bij Renolijn kan je ervoor kiezen om meteen LED-verlichting te laten installeren door een van onze monteurs. Wil je liever zelf LED-verlichting installeren? Houd dan rekening met de volgende punten:

-         Maak de trap goed schoon

-         Plaats LED-verlichting nooit in een volledige afgesloten ruimte die snel opwarmt. Luchtcirculatie of afkoeling is namelijk een must bij LED-strips.

-         Installeerde strips het liefst op een metalen oppervlak of in een LED-profiel. Zo wordt de warmte veel efficiënter afgevoerd.

Benieuwd naar trapverlichting? Neem contact met ons op:
📞 +31 6 51353316
📧 info@renolijn.nl