100% op maat gemaakt
Onderhoudsvrij
Binnen 2 uur geïnstalleerd
4.7/5.0

Samen je trap renoveren

Wil je graag je trap renoveren, maar zie je het niet zitten om alle treden zelf op maat te moeten maken? Dan hebben wij de perfecte oplossing. Wij zorgen dat alle onderdelen op maat geleverd worden en je monteert de trap helemaal zelf!

Stel je trap samen

Binnen een paar uur zelf je trap renoveren

Om ervoor te zorgen dat de treden exact op maat zijn, komt onze specialist graag bij je langs op de bestaande trap in te meten. Onze digitale meetapparatuur scant de traptreden en stuurt de maten direct door naar de fabriek. Vervolgens kunnen wij binnen enkele minuten jouw traptreden perfect op maat frezen. Met deze service hoef je dus niet zelf te meten en ook niet zelf te zagen, ideaal!

Zodra de op maat gefreesde traptreden en eventuele stootborden klaar zijn, maken we een afspraak om deze bij je thuis af te leveren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles netjes is ingepakt en ook krijg je de benodigde lijm en eventuele extra’s bij je thuis geleverd. 

Hierna kun je, wanneer het jou uitkomt, de trap gaan monteren. Dit is een relatief eenvoudig klusje. Bekijk onze instructievideo, zodat u direct weet waar u rekening mee moet houden bij de montage van deze op maat gefreesde treden.

Instructievideo

Verkeerd gemeten?

Ondanks dat wij gebruik maken van geavanceerde digitale meetapparatuur, kunnen ook wij wel eens een foutje maken. Hebben wij iets verkeerd gemeten? Dan bezorgen wij gratis een nieuw op maat gemaakt product bij je thuis. Dát is de service van Renolijn!

Stel je trap samen